Her finder du podcasten

Som lytter af vores podcast Digitale Tanker er du vores bedste ven! Det er præcis for din skyld, at vi leder optage-knappen frem hver 14. dag.

Derfor, skal det også være nemt for dig, at have podcasten med på farten. Vi vil vove at påstå, at podcasten egner sig til alt slags vejr, alle slags transportmidler og ethvert tempo. 

Digitale Tanker udkommer på iTunes og i Stitcher.

Det betyder, at Apple-brugere kan finde os i iTunes-app’en. Stitcher skulle gerne sørge for, at vi når ud til alle podcastapps i det store Android-univers.

Hvis du alligevel sidder med en podcast app, og ikke kan finde Digitale Tanker, så ping os. Det er uden tvivl noget, vi gerne vil se, om vi kan rette op på.

 

stitcher

 

Du kan tilmelde dig podcasten, så du aldrig går glip af en episode: iTunes | Android | E-mail | Stitcher | RSS

 

Det skal også være let at få fat i os.

Vi vil eksempelvis meget gerne høre fra dig, hvis du brænder inde med ris, ros, skulderklap, skuffelser, ideer til emner, inputs til podcasten – eller noget helt ottende.

Podcasten bliver i dén grad ikke lavet for vores egen skyld. Vi bruger kun vores tid på podcasten, så længe andre får noget ud af det. Derfor er din feedback så vigtig: Den gør os klogere, skarpere og bedre til at skabe indhold der giver dig værdi og er relevant for din virkelighed.

Så længe vi har noget at bidrage med, og et budskab på hjerte.

Her kan du fange os:

messenger digitale tankertwitter digitale tanker

På vores facebookside for Digitale Tanker deler vi ikke bare podcastens episoder. Vi deler også links fra shownotes og links til andet digital læsning, som har relation til emnerne i vores podcast. Du kan kalde det et fagligt indspark i hverdagen – eller når du lige sidder og mangler faglig inspiration.

 

Du kan også fange os hver især. Kort opsummeret er vi nemme at fange her:

Anita Lykke Klausen

Twitter Mail Messenger Facebook Web

Puk Falkenberg

Twitter Mail Messenger Facebook Web