Episode 100: Gæsternes gode råd til 2021

Vi har tilbud alle tidligere gæster i podcasten at komme med deres bedste råd for 2021. Det blev til 8 +lidt ekstra. Lyt med her.

Episode 99: Webdesign og neuromarketing

Kender du følelsen af overskuelighed, når du lander på en hjemmeside? I denne episode ser vi på hjernens processer når den interagerer på en hjemmeside, og hvorfor mange besøgende forlader hjemmesiden, inden de er nået i mål. Lyt med og få tips til hvordan du selv tester din hjemmeside for hjernevenlighed!

Episode 98: Influencer marketing i en 6-trinsmodel med Louise Bonfils Høck

I denne episode bliver du klogere på influencer marketing og hvordan du selv kan arbejde med influencer marketing igennem en 6-trins mode: Strategi, kreativ koncept, udvælgelse, prisforhandling, eksekvering og rapportering.

Episode 97: Få gode vaner med Atomic Habits

I denne episode lærer du at tage overhånd på dine vaner, og finder ud af hvordan du anlægger nye vaner som holder! Det hele tager udgangspunkt i Atomic Habits.

Episode 96: Danskernes læsevaner

I denne episode bliver du klogere på læsevaner - både danskernes og Puk og Caspers. Lyt med til, hvordan får Puk og Casper tid til at læse bøger i deres travle hverdag.
Episode 95: Et godt hjemmenetværk

Episode 95: Et godt hjemmenetværk

Ingen af os er vilde med udfald på vores internet derhjemme, men er der noget du selv kan gøre for at sikre det ikke sker? Anita flyttede og det gav anledning til Thomas kom forbi og kiggede på hjemmenetværket.
Episode 94: Onlinehandel i coronatider

Episode 94: Onlinehandel i coronatider

Hvordan har COVID-19 ændret vores købsmønstre og i særdeleshed, hvordan har det ændret onlinehandlen. Puk og Thomas kommer nærmere ind på dette i denne episode med gode tal og analyser fra FDIH.

Episode 93: Kan man få nære relationer via digitale samtaler?

Kan man få nære relationer via digitale samtaler? Det undersøger vi gennem et interview med Anette Grønning, der forsker i digitale samtaler.

Episode 92: Fokus og forstyrrelser

Forstyrrelser og afbrydelser er noget, som vi bør undgå. Det bør vi, fordi det stresser os, da arbejdspresset skal forøges efter en forstyrrelse. 
Episode 91 - Få styr på din indbakke

Episode 91: Få styr på din indbakke

I denne episode snakker vi nærmere om mailindbakken, mappestruktur og -regler. Hvordan får du styr på indbakken med gode værktøjer som Boomerang og Amy. Lyt med!
Episode 90: Digital Sikkerhed

Episode 90: Digital Sikkerhed

Er din digitale sikkerhed i top både i hjemmet og på dit job? Lyt med og lær, hvad du kan gøre for at sørge for, at du har en digital sikkerhed.

Episode 89: Spot falske anmeldelser online

Det kan være næsten umuligt at spotte falske anmeldelser. Lær hvad du skal være opmærksom på og hvordan du spotter disse anmeldelser i episode 89.

Episode 88: Adfærdsændring

Du kender nok en, som har en dårlig vane. Måske er det dig selv eller en, du holder af. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du ændrer et bestemt vane, så skal du lytte til denne episode.

Episode 87: Fødselsdag og episodebingo

Fire år er gået siden første episode udkom, og det fejre vi med et tilbageblik. Lyt med og hør hvad vi har lært efter fire år som podcastværter.
Episode 86 - Kampagneledelse

Episode 86: Kampagneledelse

Har du egentlig kampagnelederhatten på, men I har ikke fået snakket om hvad det indebærer i organisationen? Lyt med og hør Anitas erfaring som kampagneleder.
Smarte rutiner

Episode 85: Smarte rutiner i det intelligente hjem

Denne episode er en opfølgning på episode 70 om det intelligente hjem. I den episode talte vi om smarte gadgets vi har i vores hjem og smarte gadgets vi gerne vil have i vores hjem. Feedback fra en flittig lytter - tak til Anders - resulterer i denne episode, hvor vi deler ud af hvilke smarte rutiner vi har sat op med vores smarte gadgets - og hvilke smarte rutiner vi kunne drømme om. 

Episode 84: YouTube og Podcast – når formatter blandes

En del podcasts er begyndt at bruge YouTube til at hoste og markedsføre sig på. Det kan have sine fordele og ulemper.  For hvad skal du være opmærksom på, når formatter såsom det auditive og visuelle blandes? Det taler Puk og Casper mere om i episode 84.
Episode 83: Kender du din persontype?

Episode 83: Kender du (person)typen?

Anita og Puk er blevet nysgerrige på persontyper og personprofiler, og er dykket ned i et hav af tests (okay, kun fire). Nysgerrig? Lyt med.
Episode 82: Personaliseret marketing

Episode 82: Personaliseret marketing

I denne episode skal vi tale om Personaliseret marketing, fordi kunderne forventninger skræddersyet oplevelser, hvor de, deres behov og problemstillinger er i centrum. Det skærper kravene til de data og værktøjer, som marketingafdelingerne arbejder med, og det har jeg inviteret Thomas i studiet for at gøre os klogere på.  
Episode 80: Markeret med reklame

Episode 81: Markeret med reklame

Ved du, hvornår du burde skrive reklame eller annonce i et opslag på Instagram? Har du styr på de regler og love, som en influencer skal overholde? Og hvornår er du egentlig en influencer? Alt dette vil du blive klogere på i denne episode af Digitale Tanker.
Episode 80: Diagnoser på arbejdspladsen

Episode 80: Diagnoser på arbejdspladsen

Er der plads til diagnoser på arbejdspladsen? Idéen til denne episode kom ud fra en tese om, at resultatet af en test kan påvirkes af en diagnose. At du, hvis du har ADHD, ikke er tilbøjelig til at få resultatet som den rolige analytiker, fordi du har en fysisk rastløshed. Det kan også være at en særlig sensitiv vil få resultatet som omsorgsfuld, selvom det ikke nødvendigvis matcher personen bag diagnosen.

Episode 79: Mind Patterns og hjernen

Episodens tema, og idéen til det, opstod fordi Puks kollega Arbresh Useini lavede et oplæg , hvor hun fortalte om Mind Patterns, efter at have læst bogen “Collaborative Intelligence - Thinking with people who think differently” en bog af Dawna Markova og Anige McArthur.

Episode 78: 27 råd fra tekstforfatteren – part 2

Slå ørene ud i denne part 2, når Simon giver tips og tricks til alt lige fra hvordan du kommer i gang med at skrive relationsopbyggende content.

Episode 78: 27 råd fra tekstforfatteren – part 1

Slå ørene ud når Simon giver tips og tricks til alt lige fra hvordan du kommer i gang med at skrive relationsopbyggende content.

Episode 77: Julequiz

Årets sidste episode af Digitale Tanker har, traditionen tro, et juletema. Så fat pen og papir, og gør dig klar til den store julequiz!

Episode 76: Den ultimative fanoplevelse – part 2

Hvad er den ultimative fanoplevelse? Det spørgsmål stiller vi til Jacob Lauesen, Direktør for Marketing og udvikling i FCK og Klaus Bundvig, Digital Strateg for NetCompany. 

Episode 76: Den ultimative fanoplevelse – part 1

Hvad er den ultimative fanoplevelse? Det spørgsmål stiller vi til Jacob Lauesen, Direktør for Marketing og udvikling i FCK og Klaus Bundvig, Digital Strateg for NetCompany. 

Episode 75: Digitale events og konferencer

Mangler du et overblik over digitale events og konferencer i Danmark? Så er det på tide du møder Andreas Jensby og hører om hans konference overblik.
Episode 74: Bæredygtig digital adfærd

Episode 74: Bæredygtig digital adfærd

Vi er blevet inspireret af Zetland og deres artikelserie om at udregne deres eget aftryk på klimaet. For hvilket aftryk har en podcast, en hjemmeside, en youtube streaming osv. egentlig? I episoden definere vi, hvordan vi ser bæredygtig digital adfærd. Hvad de store virksomheder har af mål og forbrug samt nogle paradokser.

Episode 73: Influencer Marketing

Influencer Marketing er et emne vi ikke tidligere har snakket om i podcastens levetid, trods at branchen har haft god medvind de senere år.

Episode 72: Jobskifte

Vi har flere gang i Digitale Tankers historie snakket om jobskifte, brancheskifte, fra selvstændig til fastansat og i det hele taget vores karrierer. Og derfor har vi også valgt at lave sådan en episode nu, hvor 3 ud af 4 her i studiet har valgt at skifte job for nyligt.

Episode 71: Netværksmøder

Mange tror, at de skal sige ja til netværksmøder. Men det er en stor fejl. For det kræver overskud og energi at deltage i netværksmøder. Det taler vi mere om i episode 71 om netværksmøder. Her vil vi også give nogle små tricks til, hvordan du kan analysere et rum og hurtigt skanne, hvem som er åbne og klar til at tale med dig.
Episode 70 - Det intelligente hjem

Episode 70: Det intelligente hjem

Hvad er det intelligente hjem og er vores hjem intelligente nok? Det snakker vi nærmere om i denne episode af Digitale Tanker, som handler om det intelligente hjem og alle de 'gadgets' som vi fylder det op med.

Episode 69: De 17 Verdensmål – og hvad du kan gøre fra sofaen

Er du en af dem, som endnu ikke har hørt om verdensmålene, de såkaldte Sustainable Development Goals (SDG) fra FN? Så slå lyttelapperne ud og lyt med, når vi selvfølgelig også sætter SDG’erne på dagsorden.

Episode 68: Den om grundprincipperne for kreativitet

Møde Mie Falkenstrøm, som i denne episode fortæller os om grundprincipperne for kreativitet. Vi giver tips og tricks til, hvordan du kan øve dig på at se mønstre og sammenhænge - og dermed blive endnu mere kreativ.

Episode 67: Værdien i Dopamin

Dopamin er vores hjernes belønningssystem. Vi bliver belønnet af forskellige årsager, og belønning er medvirken til, at vi gør det igen.
Episode 66

Episode 66: Ledelse med Millennials

Ledelse med Millennials. Hvordan vil de ledes og hvordan agerer de som ledere? I denne episode har vi besøg af Varan Pathmanathan og Niels Vium.
Episode 65

Episode 65: Vi er tilbage!

D. 25. december udkom episode 64 med beskeden om, at vi tog på pause. Pausen skulle give os et pusterum til at finde ud af, hvad vi egentlig ville med podcasten.For at opsummere, så havde vi i Digitale Tanker et behov for at få perspektivering på vores projekt. Vi har brugt tiden til at genfinde vores motivation for at dedikere tid og penge på podcasten.Vi har besluttet at fortsætte med Digitale Tanker. Vi fortsætter med nogle ændringer. Eksempelvis vil du ikke møde de lange og uddybende shownotes. Du vil heller ikke modtage mails fra os. Værtsrollerne er udvidet fra to (Puk og undertegnede) til fire (så kommer Casper og Thomas bag roret!). Og så har vi fået nye kræfter til lydredigeringen, men mere om det i næste episode.

Episode 64: Farvel + Coaching med Jacob Mouritzen

I denne episode tager vi afsked med vores lyttere. Men inden da, har vi besøg af Jacob Mouritzen. Jacob er mentor og har også erfaring med rollen som coach. Vi taler om hvornår man kan bruge en mentor eller coach, og den opgave man tager på sig i rollen som mentor/coach.

Episode 63: Digital journalistik med Filip Wallberg

Kom med ind i fremtiden og en snak om digital journalistik. Faktisk ender vi med ikke at tale så meget om fremtid, men i stedet om det mulighedsrum, som digital journalistik har, men ikke bruger optimalt. Med teknologiens hastige udvikling er der flere ting, som digital journalistik kunne forfølge. Men hvad holder dem tilbage? Mød Filip, som giver os indsigt i netop digital journalistik.
Getting Things Done

Episode 62: GTD med Lars Rothschild Henriksen

Vi har cirklet om den varme grød længe, men nu er den her endelig. En episode om Getting Things Done (GTD). En episode om hvordan du med fem trin kan begynde at praktisere GTD allerede i dag!
Episode 61: Omnichannel

Episode 61: Omnichannel

Dagens episode sætter fokus på omni-channel og hvad omni-channel er for en størrelse, når vi snakker markedsføring. Vi har tage en snak med Thomas og Troels, som til daglig arbejder med omni-channel og marketing automation.

Episode 60: Danske virksomheders brug af data

Daniel har specialiseret sig i danske virsomheders brug af data. Vi taler om hvad det betyder, når virksomheder indsamler en masse personlige data om deres brugere, og benytter det til personalisering - vi fokuserer særligt på den danske mediebranche.
Workhacks

Episode 59: Workhacks

I denne episode sætter vi fokus på workhacks. Den slags tips og tricks, der hjælper os til at arbejde mere effektivt i hverdagen. Nogle af vores workhacks kender du måske. Måske har du selv bidraget med nogle tips - vi har nemlig en lang liste med workhacks fra vores lyttere.
Amazon

Episode 58: Amazon

Amazon er en kæmpe stor størrelse, men hvad betyder det, når Amazon gør sit indtog i Danmark? - og hvad bruger Puk og Anita egentlig Amazon til? Hør mere i denne episode om Amazon, hvor vi bl.a. snakker om alle deres forskellige services, hvad det betyder for den lille købmand og hvad vi glæder os mest til.

Episode 57: Storytelling

Digitale Tanker er tilbage fra på sommerferie. I denne episode taler vi om storytelling. Du vil blive klogere på, hvad storytelling er, og hvordan det kan bruges både internt overfor dine medarbejdere og eksternt i din markedsføring.

Episode 56: Sommergenhør – Millennials, er det vores forældres skyld?

Simon Sinek blev den 30. december interviewet af Tom Bilyeu on Inside Quest. Interviewet handlede om millennials og videoen gik mere eller mindre viralt et enkelt døgnstid. Hvis du ikke har set videoen, så vil vi anbefale dig at se den inden du hører denne episode. Du kan finde videoen lige her. Simons budskab til videoen er: Millennials: too many companies you will work for are not built to take care of you. Until that changes, please take care of each other.

Episode 55: Sommergenhør – Vis din værdi

I episode 10 udkom den 27. november 2016. De mange tips og tricks fra episoden, var også en del af vores Adventskalender, som vi udsendte på mail. Du kan derfor nærlæse nogle af de gode råd i mailen fra dengang.

Episode 54: Sommergenhør – Hjernen på forandringsledelse

Episode 5 udkom d. 18. september 2016. Det var første gang, vi fik blandet neuromarketing og forandringsledelse, som hver vores nicher. Vi taler om hvordan hjernen reagerer på forandringer, hvad det egentlig betyder når vi siger, at vi er bange for forandringer, og hvordan vi neurologisk reagerer på en brændende platform.
tilgængelig

Episode 53: Sommergenhør – Tilgængelighed i ferien

I episode 11 udkom den 11. december 2016 og var vores første snak om det, at være tilgængelig og/eller utilgængelig i en ferie. Vi kom ind på hvad du gør, hvis du og din chef ikke har fået forventningsafstemt eller hvordan du selv kan sætte regler op for at forblive offline.
52 anbefaling af podcasts

Episode 52: Anbefalinger af podcasts

Ja, det bliver lidt meta. Vi blev dog enige om, at vi bruger flere timer end gennemsnittet til at lytte til podcasts. I episoden introducerer vi hver: 4 podcasts vi er faste lyttere af 3 podcasts vi lige er begyndt at lytte til 2 podcasts vi er stoppet med at lytte til (eks. fordi der ikke bliver produceret flere episoder) 1 podcast i kategorien Joker (den passer ikke i en kategori, men af en årsag bliver vi nødt til at dele den med dig!)

Episode 51: Styrk jeres samarbejde

I episode 44 snakkede vi om relationer i samarbejde. I dette - næste skridt - snakker vi om, hvordan du kan styrke jeres samarbejde med et par lette greb, spil og øvelser. Ved at styrke jeres samarbejde bliver i mere effektive, får snakket og reflektere og måske finder ud af, hvad I hver især har behov for, for at vi kommer i mål med at arbejde sammen.
fremtidens sociale medier

Episode 50: Fremtidens sociale medier

Både brugernes adfærd og teknologiens udvikling får indflydelse på fremtidens sociale medier. Politik og samfund kan også komme til at spille en rolle som det allerede har vist sig i Kina, hvor borgerne bliver overvåget og belønnet for god adfærd. Læs med og se, hvor mange af vores 11 forudsigelser du tør sætte dine penge på.

Episode 49: Agile forandringsledelse

Verden er VUCA, den er kompleks, omskiftelig og alt muligt andet, som påvirker den måde vi arbejder på, lever på og eller gør, hvad vi nu gør. Det betyder også, at den klassiske måde at se forandringsledelse på ikke længere er nok. En lineær, fase opdeling med en antagelse om, at en forandringsproces slutter er forældet og vi har brug for noget nyt.
Episode 48 hukommelse

Episode 48: Hukommelse

Meget overordnet set er hukommelse delt ind i tre kategorier: Langtidshukommelse, korttidsshukommelse og arbejdshukommelsen.

Episode 47: Content Hub

Ud fra erfaring har Puk fundet ud af, at samle en content hub og bruge de personlige brands, som allerede eksistere i virksomheden, til fælles branding. Content hub'en hjælper til at få struktur over indholdet, der skal produceres, og skaber en fælles retning, som alle i virksomheden kan forstå. Content hub'en er altså en struktur, bygget op omkring eksisterende brands i en mindre virksomhed, hvor det giver mening at sætte personerne - i stedet for selve virksomheden - i fronten.
gdpr

Episode 46: GDPR med Line Bloch

GDPR - General Data Protection Regulations - er den nye persondataforordning. EU Regulativet er en databaskyttelseslov for forbrugere, som skal gøre virksomhedernes behandling af persondata ensartet. Alle virksomheder i EU, men også i internationale virksomheder, som indsamler data på personer i EU, påvirkes af GDPR.
aprilsnar

Episode 45: Aprilsnar

En aprilsnar er god, når den er eksekveret godt. Hele elementet af at blive narret er, at man har købt ind på historien først. Den er troværdig - og måske samfundsaktuel - nok til, at man køber ind på præmissen. Blot for at opdage, at det blot var for sjov. Og netop dette gør forskellen på aprilsnar og fake news - så sørg for at din historie ikke er så troværdig, at dine læsere går derfra uden at opdage, at der var tale om pjat og sludder.

Episode 44: Relationer i samarbejde

- Jeg synes, det ville være herrefedt at få jeres tanker omkring: Hvordan er man venner/veninder og forretningspartnere på samme tid? Det behøves selvfølgelig ikke være super konfliktfyldt, men de færreste af os, der “gør det,” er jo ikke altid enige om alting. Og nogle gange synes jeg, det kan være svært at blive enige om, hvornår man skifter mellem det ene og det andet.
Episode 43: Nanomarketing

Episode 43: Nanomarketing

Hvorfor er nanomarketing ikke neruomarketing? Nanomarketing er fætter til neuromarketing. I neuromarketing arbejder vi med overbevisningen om, at individets sanser og motorik kan identificeres i bestemt områder og netværk i hjernen. Den information bruger vi til at kortlægge ubevidste og følelsesmæssige karakteristika i forbrugerens beslutningstagen.

Episode 42: Fremtidens ledelse – part 2

I denne episode har vi fået selskab af Erik Korsvik Østergaard til en snak om ledelse. Vi taler om rejsen når Millennials bliver ledere, hvad en leder skal besidde af kompetencer og den responsive leder. Denne episode er delt i to parter. Dette er part 2.

Episode 42: Fremtidens ledelse – part 1

I denne episode har vi fået selskab af Erik Korsvik Østergaard til en snak om ledelse. Vi taler om rejsen når Millennials bliver ledere, hvad en leder skal besidde af kompetencer og den responsive leder. Denne episode er delt i to parter. Dette er part 1.
E41 apps

Episode 41: Forbrug af apps

I denne episode har vi trukket data om danskernes forbrug af apps. Anita er quizmaster, og imens vi gennemgår statistikkerne hører vi om Puk og Thomas' egne forbrug af apps.

Episode 40: Brancheskifte

"Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men det er sgu også lidt befriende at høre hvordan man kan mikse dit arbejde lidt op uden at brancheskifte. For jeg vil sgu ikke lave det jeg laver nu resten af mit liv. Og det tror jeg egentlig de færreste af vores generation gider." - Anita

Episode 39: Social Selling

Social Selling bliver mere og mere udbredt, men hvad er det egentligt? Vi har inviteret to eksperter ind for at høre mere om det, og hvorfor det sociale element af Social Selling skal prioriteres af virksomheder? Du kan faktisk bruge Social Selling, selvom du ikke har en salgsafdeling eller en sælger, for de mener, at vi alle er sælgere.

Episode 38: Motivation og opskriften på en god brownie!

I dag taler vi om motivation - hvad der har motiveret os gennem året, hvad motivation betyder i hverdagen og hvordan du kan motivere dig selv (selv til de kedelige opgaver). Imens vi taler er vi i køkkenet og bikser en brownie sammen i køkkenet.

Episode 37: Fra selvstændig til fastansat

Hvad er forskellen egentlig på at være selvstændig og blive fastansat? Vi "lukker" teamet omkring det at være selvstændig med denne episode, hvor vi snakker om forskellene, fordele og ulemper og hvad man eventuelt kommer til at savne, når man ikke længere er sin egen herre i egen biks.

Episode 36: Travlhed

Vi kender alle til at have travlt. Det kan være i øjeblikket og det kan være i længere perioder. Studier viser faktisk, at det kan være direkte sundt for din hjerne at have travlt, og at bl.a. dit ordforråd og din hukommelse vil takke dig for det. 

Episode 35: Den “store” social medie-strategi

Brager I derudaf på social medier? Har I som virksomhed fuldstændig styr på jeres sub-communities og tilstedeværelse på Instagram? Uanset, så er det en god idé, at stoppe op og se jeres strategi igennem - hvis I altså har en.

Episode 34: Digital (og ikke digital) kundeservice

Vi danskere taler om kundeservice som aldrig før. Hvad er god kundeservice (og hvad er dårlig?), hvornår anbefaler vi spontant andre pga. god kundeservice og hvad med digital kundeservice på f.eks. Facebook? Det dykker vi ned i denne episode af Digitale Tanker.

Episode 33: #LivetSomSelvstændig

Har du en iværksætter i maven, men ved ikke helt, hvad du skal gøre ved den? Vi fortæller om vores iværksætteri og erfaringer omkring det selvstændige liv lige fra oprettelse til udvikling af firmaet og alt herimellem. #LivetSomSelvstændig

Episode 32: Pulsen på social medie-markedsføring

Anita er vendt hjem fra Social Media Week i London og har lavet en opsamling til podcasten. Episoden dækker to store tendenser og lidt om nutiden og fremtiden. 
Episode 31: E-mailmarkedsføring og Mailchimp

Episode 31: E-mailmarkedsføring & Mailchimp

Dagens ekspert er Thomas Duerlund. Sammen med Puk går de to igennem de vigtigste elementer i e-mailmarkedsføring, lige fra planlægning til eksekvering og måling. 

Episode 30: Tracking af emotions

Vi kan nu måle folks følelser. Men hvordan gør vi det? og hvorfor gør vi det? Vi giver vores svar i dette afsnit om Emotion Tracking. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan Apple, Facebook, Disney og Bianco benytter sig af teknologien i udviklingen af nye reklamer.

Episode 29: Fraklip, tilbageblik og et lille kig fremad

Tag med på et tilbageblik til tidligere episoder, hør vores fraklip og få et lille indblik i hvad vi arbejder på her i efteråret. Anita drøner rundt på motorcykel, Casper er også på ferie og Thomas hjælper til med høsten nede på Sydfyn. Tilbage ved roret sidder Puk og har derfor kastet sig ud i en lidt anerledes episode af Digitale Tanker.

Episode 28: Har du en hobby og hvad er din identitet uden for dit arbejde?

Hvad laver du egentlig, når du ikke er på arbejde? Er dit liv dit arbejde eller har du også en hobby? I dette afsnit snakker vi om hobbyer og hvad man er ved siden af sit arbejde. For det handler vel i bund og grund om at skabe en sund balance?

Episode 27: Teknologiens indflydelse på vores ansigt-til-ansigt møder

Teknologiens udvikling har indflydelse på vores relationer. Vi kommunikerer gennem flere platforme og den digitale samtale spiller en større rolle. Betyder det, at vi ser mennesker sjældnere? At vi er mere ensomme? At vi ikke udvikler de samme sociale kompetencer som tidligere?

Episode 26: Fødselsdag!

Vi har 1 års fødselsdag, og det skal fejres! Du kommer til at lære os bedre kende, når vi besvarer jeres spørgsmål. Du får mulighed for at møde to mænd, der også står bag podcasten. Alt i alt er dette et afsnit, hvor vi fejrer hinanden og har det sjovt. Det faglige gemmes lidt væk, imens vi fejrer, det er et år siden, vi startede Digitale Tanker. Lets celebrate!

Episode 25: Tredjepartsindhold og kuratering af indhold

Bruger du tredjepartsindhold, når du sidder og planlægger jeres indholdskalender? Eller er I dem der kun laver eget indhold og altid nyt? Måske I lige skulle genoverveje jeres strategi. Tag med på en lytter her, hvor snakken går på kuratering af indhold og tredjepartsindhold.

Episode 24: IT religion og alle os buddhistiske-muslimer

Er du Windows- eller Mac-mand eller en helt tredje mand? Vi taler om styresystemer, og hvordan disse er blevet en religion for mange. Hjernens funktion i forbindelse med et systemskifte kommer også under luppen. Så gå ikke glip af denne  episode!

Episode 23: Patreon og fremtidens mediebrug

Er du patreon? Vil du hellere støtte dine YouTube-stjerner, podcastere og andre digitale rollemodeller end at betale for flow TV? Så er du ikke alene. Lyt med og hør mere hvad patreon er for en størrelse, hvornår vi får lyst til at støtte vores stjerner og rollemodeller og ikke mindst: Er Puk og Anita patreons selv?

Episode 22: Work-Life Balance

Den rette balance mellem dit arbejdsliv og privatliv handler i bund og grund om dig selv. Vores Work-life Balance er individuel, hvorfor der ikke findes one size fits all løsning på det.

Episode 21: Employee Advocacy

Employee advocacy kommer i mange nuancer, og handler i bund og grund om at engagere kollegaerne. Bl.a. ved brug af sociale medier opfordrer employee advocacy organisationens ansatte til at være ambassadører for deres arbejdsplads. 

Episode 20: Instagram

I denne episode sætter vi fokus på platformen Instagram. Vi kommer hele vejen rundt: Lige fra funktioner og muligheder til annoncering, best practices og vores personlige do's og don't's.

Episode 19: Blogging m. Joakim Ditlev & Henrik Hillestrøm

Hvorfor er blogging en god idé? Hvad har vi selv fået ud af det? Og hvis man spurgte Henrik Hillestrøm og Joakim Ditlev om deres bedste råd, hvad ville det så være?

Episode 18: Afhængighed af sociale medier

Kan man være afhængig af sociale medier? Hvad sker der i vores hjerner, når vi er på sociale medier? Bør du tage forholdsregler for at undgå afhængighed - og i så fald hvilke?

Episode 17: Organisationens guidelines til sociale medier

Hvor mange regler bør organisationen sætte for medarbejdernes adfærd på og brug af sociale medier? Bør organisationens politikker og guidelines fungere som et regelsæt eller som inspiration? I dette afsnit har vi fået fingrene i 6 velkendte organisationers guidelines og social medie-politikker.

Episode 16: Indholdsproduktion og -strategi

*Puk åbner indbakken - der ligger en ulæst mail*Afsender: Dejlig lytterModtager: hej@digitaletanker.com Besked: "Kunne I ikke tænke jer at tale om indholdsproduktion, -strategi og jeres erfaringer?" Jo, det kunne vi - og vi er glade for forslaget! En tidlig fredag morgen tog dine to værter hul på emnet. Resultatet blev til episode 16 af Digitale Tanker.

Episode 15: Millennials: Sociale medier og sociale relationer

Vi fortsætter temaet fra sidste episode om Millennials. Temaet om Millennials er resultatet af en længere og mere eller mindre viral video, som Simon Sinek udgav i udgaven af 2016. I dette afsnit skifter vi dog fokus fra Millennials på arbejdsmarkedet, til Millennials og hvordan sociale medier spiller ind i vores sociale relationer.

Episode 14: Snakken om millennials, er det vores forældres skyld?

Hør med, når vi snakker om millennials, vores forældre og The Gig Economy. Vi tager udgangspunkt i en video, hvor Simon Sinek bliver spurgt indtil millennials. Han nævner fire områder, der kan være skylden til, at vi er som vi er. I denne episode tager vi udgangspunkt i området 'Parenting' og laver koblingen til vores flygtige arbejdskultur.

Episode 13: Rollemodeller i karrieren

Med et nyt år hører sig ofte en række nye mål, man har sat sig for året. At have rollemodeller at spejle sig i - rent fagligt - kan hjælpe dig med at nå dine mål og styrke dine kompetencer.

Episode 12: Digitale vaner, digitale nytårsforsæt og lidt at grine af

Vi har alle forskellige digitale vaner, gode som dårlige og i dette afsnit kan du høre mere om vores digitale vaner samt alle de input, vi har fået fra jer. Derudover snakker vi digitale nytårsforsæt, så mangler du inspiration til hvad du skal planlægge for 2017, så lyt med her.

Episode 11: Digital (u)tilgængelighed i ferien

Vi er mange der snart går på juleferie og/eller vinterferie. Hvor digitalt tilstedeværende skal du være som medarbejder i din ferie? Hvordan planlægger du dit arbejde forud, så det hele kører på autopilot, og hvordan koordinerer og forventningsafstemmer du med dine kollegaer og chef(er) på forhånd?

Episode 10: Sådan viser du din værdi i virksomheden

Jubilæumsafsnittet, vi længe har ventet på! Det er kælet for dette afsnit. Vi har David Lorentzen, Eric Ziengs, Peter Svejgaard, Hans Tosti og Erik Korsvik Østergaard med og gennemgår deres absolut bedste råd til at vise din værdi i virksomheden - og vi har en gave til jer, vores lyttere.

Episode 9: MUS – medarbejderudviklingssamtale

Denne episode af Digitale Tanker sætter fokus på den årlige MUS - medarbejderudviklingssamtale. Så har du lige været af sted eller skal du en af de kommende uger, så er det nu du kan få inspiration til hvordan du kan forberede dig.

Episode 8: Brug data til at forbedre dit indhold

Denne episode af Digitale Tanker er optaget hos Bolius - ja, den gode lyd er tilbage! Temaet er hvordan du kan bruge data til at skabe nyt og/eller bedre indhold til dine digitale platforme.

Episode 7: Rollen som gatekeeper

Kom med på tur! Denne episode af Digitale Tanker er optaget på en hyggelig roadtrip fra Kolding til Odense. Temaet er social medie-medarbejderens rolle som gatekeeper.

Episode 6: Kreativitet

Til sjette episode har Anita afprøvet VR med dufte, og det leder til en trend om sanser i markedsføringen. Temaet for podcasten er kreativitet - for er kreativitet og effektivitet modsætninger?

Episode 5: Hjernen på forandringsledelse

Velkommen til femte afsnit af Digitale Tanker. Du har et afsnit i vente, som vi er særligt glade for. Vi har nemlig formået at mikse hver vores nicheområder: Forandringsledelse, som Puk er ekspert i, og neurovidenskaben, som er Anitas ekspertise.

Episode 4: Virtual Reality i nutid, datid og fremtid

Til fjerde episode af Digitale Tanker har vi været ude i marken for at indsamle erfaringer. Vi besøgte Odense Film Festival som havde en masse Virtual Reality på programmet.