Episode 98: Influencer marketing med Louise Bonfils Høck

I denne episode bliver du klogere på influencer marketing og hvordan du selv kan arbejde med influencer marketing igennem en 6-trins mode: Strategi, kreativ koncept, udvælgelse, prisforhandling, eksekvering og rapportering.

Tema: Influencer marketing i en 6-trinsmodel

Gæsten i denne episode er Louise Bonfils Høck. Hun er forfatter til Danmarks første fagbog om Influencer Marketing: ”Giv dit brand en personlig stemme – effektfulde resultater med strategisk brug af influencermarketing” i samarbejde med Gyldendal.

Bogen fokuserer på nutidens hurtigst voksende marketing- og kommunikationskanal og indeholder en analyse af det danske influencermarked 2020, konkrete cases og eksempler, how-to guides og tjeklister til annoncører, der vil arbejde strategisk og effektfuldt med influencere.

I denne episode gør hun og klogere på hvordan du kan arbejde med influencer marketing i en 6-trinsmodel:

  1. Strategi
  2. Kreativt koncept
  3. Udvælgelse
  4. Prisforhandling
  5. Eksekvering
  6. Rapportering

Køb bogen ‘Git dit brand en personlig stemme’ er

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens gæst

Louise Bonfils Høck

I denne episode har du fornøjelsen af at møde Louise. Hun taler i denne episode om influencer marketing.

Louise er forfatter til Danmarks første fagbog om Influencer Marketing: ”Giv dit brand en personlig stemme – effektfulde resultater med strategisk brug af influencermarketing” i samarbejde med Gyldendal.

Til dagligt arbejder hun som Head of Influencer marketing i Mindshare.

Episodens værter

Anita Lykke Klausen

Neuromarketing er hjemmebanen for Anita: Fascinationen af mødet mellem det irrationelle menneske og hvordan markedsføringen kan trigge hjernen til at træffe hensigtsmæssige valg. I sin egen virksomhed er det netop neuromarketing der er grundlaget for hendes egen virksomhed.

Vil du sikre pluspoint hos Anita, så inkludér et bordfodboldbord i jeres næste aftale. Hun er nemlig en entusiastisk spiller, der deltager i flere uofficielle turneringer med kollegaerne.

Anita Lykke Klausen

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Puk Falkenberg

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/ Casper, Thomas, Anita & Puk

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Vi udkommer altid om søndagen.