Episode 80: Diagnoser på arbejdspladsen

Episode 80: Diagnoser på arbejdspladsen

Er der plads til diagnoser på arbejdspladsen? Idéen til denne episode kom ud fra en tese om, at resultatet af en test kan påvirkes af en diagnose. At du, hvis du har ADHD, ikke er tilbøjelig til at få resultatet som den rolige analytiker, fordi du har en fysisk rastløshed. Det kan også være at en særlig sensitiv vil få resultatet som omsorgsfuld, selvom det ikke nødvendigvis matcher personen bag diagnosen.

Tema: Diagnoser på arbejdspladsen

I denne episode har vi besøg af Iris Engelund. Iris som er CEO og founder af app’en Play Your Talent, hvor man – som man kender det fra andre persontypetests – svarer på en række spørgsmål. Quizzen gør dig klogere på hvad der giver dig energi, og hvad der dræner dig for energi. Til forskel fra andre persontypetests, så har Iris fundet ud af, at man kan samle data på diagnoser fra quizzen og finde ud af, hvad personer med diagnoser er særligt gode til.. Det er dét vi skal have en snak om i dag.

For er der overhoved plads til diagnoser på arbejdspladsen? Skal der være plads til dem? Kan diagnoser give et forvredet billede af de persontypetests, som er indført på mange arbejdspladser? 

Links

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens gæst

Iris Engelund

I denne episode har du fornøjelsen af at møde Iris. Iris står bag persontypequizzen Play Your Talent og taler i denne episode om diagnoser på arbejdspladsen.

Iris har 15 års erfaring som coach og talentudvikler, og så står er hun CEO & Founder af Play Your Talent.

Episodens værter

Anita Lykke Klausen

Neuromarketing er hjemmebanen for Anita: Fascinationen af mødet mellem det irrationelle menneske og hvordan markedsføringen kan trigge hjernen til at træffe hensigtsmæssige valg. I sin egen virksomhed er det netop neuromarketing der er grundlaget for hendes egen virksomhed.

Vil du sikre pluspoint hos Anita, så inkludér et bordfodboldbord i jeres næste aftale. Hun er nemlig en entusiastisk spiller, der deltager i flere uofficielle turneringer med kollegaerne.

Anita Lykke Klausen

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Puk Falkenberg

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/ Casper, Thomas, Anita & Puk

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Vi udkommer altid om søndagen.