Episode 75: Digitale events og konferencer

Mangler du et overblik over digitale IT konferencer i Danmark? Så har du nu fundet frem til den helt rigtige genvej til sådan en liste. I episoden snakker vi med Andreas fra No Zebra, som har samlet sådan en liste. Listen kan du selvfølgelig finde lige her.

Tema: Digitale events og konferencer

Arbejder du selv med events og konferencer, eller går du med idéen om at afholde en? Så kommer Andreas dig til undsætning med vigtige pointer og do’s and don’ts. Vi vil klart anbefale dig at lytte til snakken og de gode pointer fra episoden, her har vi nemlig kun opsummeret ganske kort.

Et par pointer om digitale IT konferencer fra episoden:

  • Du kan aldrig lave en konference som er 100% for alle, men du skal sigte efter at blive noget for de fleste.
  • Det handler om at finde vinkler du kan bruge til markedsføring af dine speakers. Hvad er deres meritter? Hvad handler selve speaket om? Og har de andre interessante aspekter, som kan bruges i din markedsføring af dit event?
  • Er en del af arrangement at netværke, så vær opmærksom på, hvor svært det er at “tvinge” deltagerne til at netværke. Det handler om at prøve forskellige former af og finde ud af, hvad der kan lokke deltagerne til at blive og deltage til netværksdelen.
  • Det er vigtigt du finder balance i det indhold du har; inspiration, videndeling og cases.

Do’s and don’ts fra Andreas:

  1. Begynd planlægningen i god tid og få sat mentale ankre. Husk de ting du oftest glemmer som f.eks. materialer på selve dagen, hvornår man præcis går i luften med markedsføringen m.v.
  2. Tidsstyring på selve dagen er essentielt. Det forstyrre deltagerne og sender et dårligt signal, så hav en benhård tidsstyring.
  3. Find dit ambitionsniveau så du ikke brænder nallerne eller slår for stort brød op. Find det niveau I kan starte på og byg ovenpå år efter år.
  4. Tænk godt over dit program og planlæg speakerne efter tidspunkt på dagen. Så sikre du koncentration og energi gennem hele dagen.

Hvis du skal planlægge en ny konference, er det måske en idé at besøge Andreas’ liste og se, om der er nogen du i stedet kan partner op med.

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens gæst

Andreas G. Jensby

Andreas er Head of Marketing hos No Zebra, hvor han bl.a. også står for alle events og seminarer, som No Zebra afholder. Andreas’ er desuden skribent hos RokokoPosten.

Andreas G. Jensby

Episodens værter

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Puk Falkenberg

Thomas Duerlund Falkenberg

Når det kommer til marketing automation og multi-channel marketing, så rammer vi ind på Thomas’ hjemmebane. Hos Digitale Tanker hjælper Thomas især med udvikling af hjemmesiden. Sparring på tech-relaterede emner bor også hos Thomas.

Søger du (ubrugelig) viden om wi-fi og netværk, så er det Thomas du skal gå til. Han er nemlig lidt af en nørd, når det kommer til det.

Thomas Duerlund

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/ Casper, Thomas, Anita & Puk

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Vi udkommer altid om søndagen.