Episode 71: Netværksmøder

Episode 71 - Netværksmøder

Mange tror, at de skal sige ja til netværksmøder. Men det er en stor fejl. For det kræver overskud og energi at deltage i netværksmøder. Det taler vi mere om i episode 71 om netværksmøder. Her vil vi også give nogle små tricks til, hvordan du kan analysere et rum og hurtigt skanne, hvem som er åbne og klar til at tale med dig.

Tema: Netværksmøder

Du har sikkert hørt, at netværk er noget af det allervigtigste, som du skal dyrke. Mange anbefaler derfor, at du skal sige ja til alle netværksmøder. Men det kan faktisk vise sig at være en fejl.

For du skal energi og overskud, hvis du skal lykkes til et netværksmøde. Det kræver en del energi at møde nye mennesker.

I denne episode kommer vi ind på, hvordan du kan få det nødvendige overskud til at få det maksimale ud af dine netværksmøder.

En af nøglerne er, at du ikke skal sige ja til hvad som helst. Og du skal heller ikke kun snakke med dem, som du kender.

Vi taler også om, hvordan vi har det med at optræde til netværksmøder, og hvilke strategier vi selv bruger, når vi går netværksmøder.

En stor del af vores snak tager udgangspunkt i Vanessa Van Edwards bog Captivate.

Desuden finder du et link til The Social Game Plan: Hvornår er du den bedste udgave af dig selv til et netværksarrangement?

Ellers er der kun tilbage og sige

God fornøjelse :-)

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens værter

Anita Lykke Klausen

Neuromarketing er hjemmebanen for Anita: Fascinationen af mødet mellem det irrationelle menneske og hvordan markedsføringen kan trigge hjernen til at træffe hensigtsmæssige valg. I sin egen virksomhed er det netop neuromarketing der er grundlaget for hendes egen virksomhed.

Vil du sikre pluspoint hos Anita, så inkludér et bordfodboldbord i jeres næste aftale. Hun er nemlig en entusiastisk spiller, der deltager i flere uofficielle turneringer med kollegaerne.

Casper Pedersen

Social Selling var fokus for Caspers speciale, som han skrev på Aalborg Universitet. Casper hjælper med indholdsproduktion, sparring, udvikling og markedsføring af podcasten.

Inviterer du Casper på pizza, så kan du lige vove på at servere med ananas-topping! Casper er nemlig stor modstander af tendensen, og kunne i en nær fremtid godt være formand for Stop Ananas-forbundet…

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/ Casper, Thomas, Anita & Puk

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.