Kom med på tur! Denne episode af Digitale Tanker er optaget på en hyggelig roadtrip fra Kolding til Odense. Temaet er social medie-medarbejderens rolle som gatekeeper.

Digitale Tanker

Kort opsummeret er Digitale Tanker en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Rollen som gatekeeper

En af de vigtige opgaver for social medie-medarbejderen, er rollen som gatekeeper. Som gatekeeper har du ansvar for at til- og fravælge indhold, inden det publiceres på de platforme du har ansvar for. Hvis du plastrer dine social medie-platforme til med det forkerte (og ikke-versionerede) indhold, kan det gøre mere skade end gavn.

I podcasten kommer vi ind på:

  • Hvordan er vores egen tilgang til gatekeeping i hverdagen?
  • Er det anderledes at være gatekeeper som konsulent end som fastansat?
  • Hvordan er man gatekeeper overfor kunden?
  • Hvorfor er der behov for gatekeeping?
  • Hvordan tager man den mulige konflikt med kollegaer eller chefen?

Anita er fortsat ved at teste apps, der lover at kunne træne dig til at være mere kreativ “på kommando”. Den endelige dom får du i episode otte.

God søndag, og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget.