Episode 62: GTD med Lars Rothschild Henriksen

Getting Things Done

Vi har cirklet om den varme grød længe, men nu er den her endelig. En episode om Getting Things Done (GTD). En episode om hvordan du med fem trin kan begynde at praktisere GTD allerede i dag!

Tema: Getting Things Done (GTD)

Getting Things Done er et amerikansk koncept, udviklet af David Allan. Lars er certificeret GTD trainer og executive coach i Norden og ved derfor alt om GTD og hvor du skal start for at get things done.

Så vil du oppe dig fra den almindelige to-do liste og få sat tingene i system? Lyt med i episoden, hvor vi gennemgår de fem trin du skal følge for at komme godt i gang.

De fem trin kan findes her på GTDNordics website. Kort fortalt er de fem tring følgende:

  1. Indsamle
  2. Afklare
  3. Organisere
  4. Reflektere
  5. Udføre.

Vi vil anbefaler dig, at følge de fem trin for at komme godt i gang. I episoden kommer Lars også med fif til, hvilke apps, metoder og andet du kan gøre brug af, for at få den bedste start med Getting Things Done. Og er du interesseret i et MeetUp med andre GTD entusiaster? Så hold øje med det GTD Meet Up.

Relevante links om GTD:

Relateret episoder eller blogindlæg

Episodens gæst

Lars Rothschild Henriksen

I denne episode har du fornøjelsen af at møde Lars Rothschild Henriksen. Lars er foredragsholder, GTD Trainer & Executive Coach. Direktør og partner i GTDNordic – Getting Things Done® i Danmark.

I denne episode giver Lars indblik i, hvordan en hverdag ser ud for en GTD’er, og hvilke trin og metoder du bør bruge for at starte på GTD. Nedenfor finder du links både til Lars’ egne profiler, men også GTDNordic, hvis du er interesseret i at vide mere.

Episodens værter

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Puk Falkenberg

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.