Velkommen til femte afsnit af Digitale Tanker. Du har et afsnit i vente, som vi er særligt glade for. Vi har nemlig formået at mikse hver vores nicheområder: Forandringsledelse, som Puk er ekspert i, og neurovidenskaben, som er Anitas ekspertise.

Digitale tanker

Kort opsummeret er Digitale Tanker en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends og nyheder i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Trend: To do-lister og hjernen

To do-lister er skabt for at være vores hverdag lettere. Det er nemt at glemme en opgave eller to – med to do-lister får du ikke bare en påmindelse om dine opgaver, men du kan også få motivationen fra to do-apps.

Puk er især storforbruger af de to apps, så vi taler lidt om hvordan vi selv bruger to do-apps. Vi nævner Any.do, Trello og Toggl som værktøjer, og vi taler om hvad to do-lister gør ved hjernen.

Tema: Hjernen på forandringsledelse

En meget kendt kliché er udtrykket “folk er bange for forandringer”. Som forandringsstrateg er Puk uenig – vi er ikke bange for forandringer, vi er bange for ikke at forstå forandringen.

Kigger man på hjernens reaktioner på forandringer, og resultater fra neurovidenskabens studier, så er historien en lidt anden. I vores snak kommer vi blandt andet ind på:

  • Hvad er nogle af de værktøjervirksomheder kan tage i brug under forandringer?
  • Hvilke strategier er behjælpelige i forandringsledelse?
  • Hvad betyder forandringer for hjernen? Hvordan reagerer den, og hvad betyder det?
  • Kan man i virkeligheden – fra et neurovidenskabeligt perspektiv – konkludere, at folk i bund og grund er bange for forandringer?
  • Hvordan kunne en forandringsstrategi se ud, hvis man mikser Puks viden om forandringsledelse og Anitas viden om hjernen på forandringer?

Vi deler erfaringer, viden og deler tanker om hvordan man kunne gribe forandring an, hvis man skulle mikse vores to ekspertiseområder.

God søndag, og god lytter!

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget.