Til fjerde episode af Digitale Tanker har vi været ude i marken for at indsamle erfaringer. Vi besøgte Odense Film Festival som havde en masse Virtual Reality på programmet.

Digitale tanker

Kort opsummeret er Digitale Tanker en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends og nyheder i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Trend: Virtual Reality, 360-video og Augmented Reality

Alt bliver efterhånden kaldt Virtual Reality; lige fra Facebooks nye 360 graders videoer til Google Cardbox-oplevelser. Men hvad er egentlig forskellen mellem Virtual Reality, 360 graders-video og Augmented Reality?

Puk er ikke den store tech-nørd når det gælder de virtuelle universer. Anita er derimod skadet fra sin tid som tech-skribent hos Soundvenue, og har oplevet både (ægte) Virtual Reality og 360 graders video. Så tiden er inde til at skære termerne skarpt – hvad er Virtual Reality, 360 og Augmented Reality, og hvad er det ikke?

Anita har skrevet et blogindlæg om definitionerne på Virtual Realiy, 360 og Augmented Reality, som du finder her.

Tema: Virtual Reality i nutid, datid og fremtid

Tilbage fra en dag fyldt med VR-oplevelser til OFF, har Puk oplevet 360-graders video for første gang. Vi har været i biografen og set 4 film med VR-briller, og vi har overværet en 4½ timers workshop hvor deltagerne lavede deres egen VR-film.

  • Puk deler sine indtryk fra sin første oplevelse med VR (film af oplevelsen kan I se her).
  • Som vi også oplevede til OFF, bliver 360 graders-video kaldt VR. Hvorfor gør man ikke mere for at skelne mellem de to termer?
  • Udbredelsen af 360 graders video er muligvis en blød overgang til en fremtid, som vil være fyldt med VR. Forbrugerne bliver inddraget i produktudviklingen på en helt ny måde.
  • 360 graders video giver en helt ny dimension af “Open Source” i produktionen og det åbner nye muligheder.
  • Hvordan ser fremtidens biograf ud? Vil vi alle sidde med VR-briller på?
  • Kan man i virkeligheden dele en VR-oplevelse med andre, når brillerne i højere grad skaber en enmandsoplevelse?
  • Vil vi snart se Virtual Reality i facebookannoncering? Facebook ejer jo Ocolus Rift – mere inddragende annoncer har verden aldrig set…

Vi deler vores egne erfaringer, kigger på muligheder og på fremtiden. Og så drømmer vi os væk til en hverdag på kontoret, som er fyldt med Augmented Reality…

God søndag, og god lytter!

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget.