Vi danskere taler om kundeservice som aldrig før. Hvad er god kundeservice (og hvad er dårlig?), hvornår anbefaler vi spontant andre pga. god kundeservice og hvad med digital kundeservice på f.eks. Facebook? Det dykker vi ned i denne episode af Digitale Tanker.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Kundeservice

Vi dykker ned i en rapporten: Danskernes oplevelse af kundeservice 2017 lavet af Wilke. Vi gennemgår de forskellige tal, og er bl.a. forundret over at 1.1 mio. kr. skifter hænder om året, alene pga. gode eller dårlige kundeserviceoplevelser. Det er en gennemsnit værdi på 600 kr.

Selvom online og digital kunderservice fortsat er i fokus, så er det ikke den kanal vi foretrækker, når vi skal i kontakt med virksomhederne. Hør i episoden, når Anita forsøger at gætte på hvilken kanal der ligger i top. Vi kan godt afsløre, at Anita ikke passer på den gennemsnitlige dansker.

En vigtig note at gøre sig er, at den personlige kundeservice er vigtig. Og med de mange digitale platforme, kombineret med rette CRM værktøj, kan muliggøre at du også skaber gode og personlige kundeserviceoplevelser på Facebook. Så husk at tænk ind: hvordan kan du oppe dit kundeservice game og blive skabe personlige oplevelser digitalt.

Vi kommer rundt om

  • Hvor mange penge, der egentlig er på spil, når vi snakker god vs. dårlig kundeservice.
  • Den personlige kundeserviceoplevelse.
  • Hvordan danskerne foretrækker at komme i kontakt med virksomheder.
  • Hvad betyder det for din digitale indsats på kundeservice.

Har du lyst til at dykke ned i tallene selv? Find dem her:

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag! 

Du finder kontaktinfo på os her.