Vi kan nu måle folks følelser. Men hvordan gør vi det? og hvorfor gør vi det? Vi giver vores svar i dette afsnit om Emotion Tracking. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan Apple, Facebook, Disney og Bianco benytter sig af teknologien i udviklingen af nye reklamer.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Emotion tracking

Dagens episode vil omhandle Emotion Tracking, og det er ikke for sjov, at store spillere som Facebook, Apple og Disney bruger Emotion Tracking. Mulighederne med denne teknologi er spændende og mangfoldig. Emotion Tracking gør det muligt for virksomheder at spore vores følelser i real tid. Følelserne kategoriseres primært ud fra seks følelser: glad, overrasket, trist, afsky, frygt og forvirring.

Virksomheder og reklamebureauer kan eksempelvis bruge teknologien til at måle vores reaktioner i forbindelse med reklamer. Disse reaktioner kan efterfølgende blive brugt til at optimere reklamen, så de får mest optimalt udbytte ud af den.

Vi kommer rundt om:

Er du interesseret i mere læsning? Til dette afsnit brugte vi flg.:

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag! 

Du finder kontaktinfo på os her.