Hvad laver du egentlig, når du ikke er på arbejde? Er dit liv dit arbejde eller har du også en hobby? I dette afsnit snakker vi om hobbyer og hvad man er ved siden af sit arbejde. For det handler vel i bund og grund om at skabe en sund balance?

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Identitet på arbejdet og i fritiden

Det gav virkelig stof til eftertanke, da vi satte os ned og snakkede i denne episode. For hvem er vi egentlig uden for vores arbejde? Lige nu fylder så mange arbejdsrelateret ting vores hverdag. Er det skidt ikke at have en rigtig hobby? Altså en af dem, hvor man er medlem af en forening eller der hvor man sætter sig ned og dedikere tid til f.eks. at hækle?

Apropos hækle, så er dagens tema ønsket af Johanne la Cour, som selv har en fantastisk hobby. Yes, det er at hækle. Faktisk, så kan du følge hendes hobby lige her, hvor du møder hendes Instagram-univers under brugernavnet @garnmagi. Johanne har fået opbygget et community omkring hendes venindebøger om andre Instagram hæklere. Dermed kombinere hun hendes viden fra hendes arbejde om Sociale Medier og Community Management med hendes hobby. Det er fedt at følge med og se hvad hun har fået opbygget og ikke mindst, så kan en kommende arbejdsgiver også se med og blive ligeså imponeret som os.

I episoden kan du høre hvordan Anita og Puk fortsætter snakken om identitet, fortæller om deres egne hobbyer (eller mangel på samme) og stiller spørgsmålet om hvem man er, hvis man mister sit arbejde.

Vores gode råd fra episoden handler om, at du skal:
  1. Lade vær med at samle alle dine æg i en kurv. Altså ha’ flere hobbyer.
  2. Sørg for at have private såvel som arbejdsrelateret hobbyer.
  3. Du skal kunne “give og tage” alt efter behov for en bedre balance.

Vi kommer rundt om

  • Hvilken type hobby man har; er den privat, personlig eller arbejdsrelateret?
  • Det at lave sig selv et hobby-mix, så man har større chance for succes.
  • Puks yndlings TED Talk: Multipotentialite.
  • Og selvfølgelige hvem vi er, uden for jobbet.

Er du interesseret i mere læsning? Til dette afsnit brugte vi flg.:

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk Anita