Vi har 1 års fødselsdag, og det skal fejres! Du kommer til at lære os bedre kende, når vi besvarer jeres spørgsmål. Du får mulighed for at møde to mænd, der også står bag podcasten. Alt i alt er dette et afsnit, hvor vi fejrer hinanden og har det sjovt. Det faglige gemmes lidt væk, imens vi fejrer, det er et år siden, vi startede Digitale Tanker. Lets celebrate!

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: 1 års fødselsdag

For første gang i år forsøger vi at optage uden dagsorden, da vi skal fejre Digitale Tankers første år. Måske nogle garvede lyttere vil kunne mærke den manglende dagsorden, men vi kan love jer, det kun sker denne ene gang. Vi håber, I vil bære over med det. Vi håber, at dette afsnit viser vores taknemmelighed for, at I gider at lytte til os hver anden søndag i et år. Tak er kun et fattigt ord. Men dette er ligeså meget et afsnit til jer, som det er en fejring af podcasten.

Vi håber virkelig, at I vil kunne lide det. Vi anbefaler, at man drikker et glas champagne til afsnittet og skåler med os undervejs.

Vi kommer rundt om

  • Hvordan vi fik idéen til podcasten
  • Tilbageblik på året, der er gået med Digitale Tanker
  • Hilsner fra vores kære lyttere
  • Vores kære medhjælpere kommer forbi og stiller os spørgsmål
  • Vi får drukket champagne!

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.