I anden episode af Digitale Tanker er programmet fyldt op med chatbots og tema om social medie-medarbejderen som forandringsagent i virksomheden.

Digitale tanker

Kort opsummeret er Digitale Tanker en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends og nyheder i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Trend: Chatbots

Der er gode chatbots, og der er elendige chatbots. I dette afsnit af podcasten skiller vi skidt fra kanel og melder klart ud hvad det kræver at bygge en god chatbot.

Hvad gør en chatbot god? Og hvad gør en chatbot dårlig? Selvom chatbots efterhånden er allemandseje, er det langt fra alle mand der bør have en chatbot…

Tema: Social medie-medarbejderen som forandringsagent i virksomheden

I episode 1 af Digitale Tanker nævnte vi kort, at det ikke sjældent ses, at nyuddannede bliver ansat til at være organisationens SoMe-medarbejder. For rigtig mange danske organisationer er sociale medier endnu et nyt farvand, så en del af rollen som social medie-medarbejder er at lede organisationen gennem forandring. Det er en stor opgave, og et stort ansvar, at agere forandringsagent. Ofte er det en opgave, der ikke kommer som en selvfølge for de nyuddannede – for dem er sociale medier så naturlig en del af hverdagen som at drikke sin morgenkaffe.

Så hvad skal de unge have med i baggagen for at være klædt godt på til opgaven? Vi kommer med vores syn på sagen og dele egne erfaringer. Og så kigger vi dybt ind i os selv, for at grave de værdifulde guldkorn frem…

Graveriet resulterer i 5 ting vi ville vi ønske, at vi vidste for 1 år siden, da vi var nyuddannede. Og vi finder frem til 6 kompetencer, som vi trækker mest på (en del af dem er kompetencer, som vi aldrig havde troet vi skulle trække på dagligt).

God søndag, og god lytter!

Vi er glade for jeres feedback – husk, at aldrig er længere væk end en internetforbindelse kan klare. Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i blogindlægget. :)