Hvor mange regler bør organisationen sætte for medarbejdernes adfærd på og brug af sociale medier? Bør organisationens politikker og guidelines fungere som et regelsæt eller som inspiration? I dette afsnit har vi fået fingrene i 6 velkendte organisationers guidelines og social medie-politikker.

Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i online markedsføring, organisation og ledelse. Vi besluttede os for at lave podcasten, fordi vi syntes der mangler digitale tanker fra digitalt indfødte. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Hver 14. dag er der et nyt afsnit til dig, og vi udkommer altid om søndagen.

Tema: Organisationens guidelines til sociale medier

Organisationer har ofte et skriv, som videreformidles til medarbejderne. Skrivet har navne som ‘guidelines’, ‘politik’, ‘regelsæt’ m.m., og har til formål at – i en eller anden grad – sikre at medarbejderne agerer ansvarligt på sociale medier, som repræsentanter for virksomheden.

Netop dét er en balancegang: For hvor meget kan og bør chefen bestemme over medarbejdernes adfærd på sociale medier, og hvor meget kan du egentlig forhåndssikre organisationens ry med social medie-guidelines?

Vi kommer ind på 6 velkendte organisationers guidelines og sorterer det gode fra det dårlige.

Du kan støtte podcasten

Hjælp podcasten med at fortsætte og med at vokse sig større og bedre ved at sprede ordet.

Det kan du gøre ved at:

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.