Episode 12: Digitale vaner, digitale nytårsforsæt og lidt at grine af

Vi har alle forskellige digitale vaner, gode som dårlige og i dette afsnit kan du høre mere om vores digitale vaner samt alle de input, vi har fået fra jer. Derudover snakker vi digitale nytårsforsæt, så mangler du inspiration til hvad du skal planlægge for 2017, så lyt med her.

Tema: Digitale vaner og digitale nytårsforsæt

I årets sidste afsnit, kan du lytte med om digitale vaner, heriblandt vores egne, men også nogle af jeres. Flere udtrykker et ønske om at være mindre digitale i 2017 og faktisk enten helt slette Facebook appen på telefonen eller slå samtlige notifikationer fra. Vi har desværre ikke kunne have alle jeres gode inputs med, men det bliver bestemt ikke sidste gang vi stiller skarpt på digitale vaner.

Om digitale nytårsforsæt fortæller flere af jer, at I gerne vil producere blogs, podcasts og blive bedre til at dele fra jeres Facebookside. Vi har bl.a. et klip fra Kommunikations Kartellet, som fortæller lidt om deres nytårsforsæt og ambitioner for deres Facebookside. Lyt med og find ud af hvad de to bloggere gerne vil opnå i 2017.

I starten af episoden følger vi op på vores snak omkring apps, der overvåger dit forbrug på telefonen. Puk fortæller om hvad appen Moment fortæller hende om hendes forbrug og så har vi for første gang besøg i studiet. Det er af Casper Pedersen, vores android-app tester. Han har før episoden bliver optaget ikke selv set hans forbrug, så lyt med og find ud af, hvor han ligger mest af hans tid og i hvilke apps.

Sidst men ikke mindst, så kan du få dig et godt grin, da vi runder året af med et par bloopers. Tro os, der er mange flere end hvad vi kan nå at præsentere jer for her, men vi har valgt nogle af de helt gode ud, som du til sidst i afsnittet kan nyde.

God søndag, glædelig jul, godt nytår og god lytter!

/Puk & Anita

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Episodens værter

Anita Lykke Klausen

Neuromarketing er hjemmebanen for Anita: Fascinationen af mødet mellem det irrationelle menneske og hvordan markedsføringen kan trigge hjernen til at træffe hensigtsmæssige valg. I sin egen virksomhed er det netop neuromarketing der er grundlaget for hendes egen virksomhed.

Vil du sikre pluspoint hos Anita, så inkludér et bordfodboldbord i jeres næste aftale. Hun er nemlig en entusiastisk spiller, der deltager i flere uofficielle turneringer med kollegaerne.

Anita Lykke Klausen

Puk Falkenberg

I krydsfeltet mellem forandringsledelse og organisationsudvikling føler Puk sig bedst tilpas. Hun beskæftiger sig med alt lige fra ledelse, teams og arbejdslyst til vaner, udvikling og læring. Puk er rådgiver hos Bloch&Østergaard, hvor hun slår sine folder inden for fremtidens ledelse.

Inviterer du Puk på kaffe, så hav tekanden klar. Hun drikker nemlig ikke kaffe, men tømmer let en tekande lige så hurtigt som du får tømt din kaffekop.

Puk Falkenberg

Vi håber du nød en stund, i dit faglige frirum!

Blev du inspireret? Du har 2 muligheder:

  1. Anbefal podcasten til en ven, kollega, bekendt, borddame/-herre, dine twitterfølgere etc.
  2. Anmeld podcasten i iTunes.

Tak fordi du lytter med.

God søndag og god lytter!

/ Casper, Thomas, Anita & Puk

Vi er glade for jeres feedback – og nu har vi gjort det endnu lettere for dig at komme med emneforslag!

Du finder kontaktinfo på os her, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar her i shownotes.

Om Digitale Tanker

Digitale Tanker er en podcast til dig, der er interesseret i markedsføring, organisation og ledelse. Vi stiller skarpt på problemstillinger, trends i den digitale verden med et perspektiv fra digitale indfødte.

Vi udkommer altid om søndagen.